Inre balansering

Låt oss se skönhet i världen genom våra hjärtan av visdom och kraft.

Shamansk healing

Intuitiv behandling


Shamansk healing är den äldsta kända hälsofrämjande och andliga praxisen i mänsklighetens historia. Den hjälper kroppen att starta sin egen självläkningsprocess, det finns olika delar i behandlingar och en är att själen är en viktig del för oss för att kunna uppleva god hälsa.


Min intention är att hjälpa dig öppna ditt hjärta för den universella kärleken, frigöra energiflödet i kroppen, lösa upp emotionella blockeringar, stagnerad energi, balansera och harmonisera hela din kropp och energisystem. Öka medvetenheten om din kropps egen intelligens av självläkning, återbalansering, förstå din kraft att förändra alla upplevda tillstånd, symtom, livssituationer.


Så går det till


Jag arbetar med händerna på eller strax ovanför kroppen och ibland använder jag mig av kristaller.


Jag arbetar tillsammans med mina andliga guider och ibland kommer budskap eller kraftdjur till dig under behandlingen.


Man kan få mer besvär just under behandlingen eller kort tid efter men de är snabbt övergående och är en del i självläkningsprocessen.


Du ligger eller sitter fullt påklädd under behandlingen och har ett kort samtal före för att diskutera om det är något specifikt du vill ha hjälp med och efter för att kunna ta upp frågor, funderingar eller eventuella budskap som kommit upp under behandlingen.

Varmt välkommen!


I själens boning finns helandets kraft

unsplash