Om Mig

 Det förgångna är historia, framtiden ett mysterium och detta ögonblick en gåva. Det är därför ögonblicket kallas nuet.

Din guide

till inre visdom 

Om Anna


Tack för att du har hittat till mina sidor. Jag brinner för att frigöra mig själv och andra från mentala bojor, känslomässiga sår och själsliga fängelser.


Jag har insett att det mest kärleksfulla jag kan ge mig själv och andra är friheten att få leva sin egen natur.


Ända sedan barnsben har jag drömt om att kunna flyga och jag älskade att klättra högst upp i trädkronor eller traska runt i skogen. Att se kossor beta i hagen eller klappa på dess mule gav mig ett lugn och inre frid.


Som liten drogs jag till hur saker och ting hänger ihop och frågan varför och hur var ständigt närvarande. Det ledde mig in på ingenjörsspåret och senare till flygindustrin där jag fortsatt har en anställning. Idag jobbar jag med affärsutveckling där man behöver förstå vår högteknologiska verksamhet ur ett globalt perspektiv då vi verkar över flera länder, kunder och leverantörer.


Mitt intresse för hur vi människor är och varför vi gör som vi gör blev starkare när mina egna upplevelser av vår omgivning skilde sig från andras uppfattning. Jag blev genuint intresserad av att utforska hur det kommer sig och här startade min resa vid sidan om mitt vanliga yrke.


Jag är en bokmal och kan plöja många böcker när intresset infinner sig och över tid kan jag säga att bredden för mitt specialområde inom personlig utveckling, transpersonell psykologi, esoterisk psykologi, det ockulta och mycket mer är stort. 


Att rymma det rationella och faktabaserade med det kreativa och intuitiva har gjort att mitt sätt att se på världen har förändrats. Jag har en djup förståelse för båda världarna och inser vilken potential det finns i oss människor, något som jag önskar kunna nå ut med i världen.


Om du känner att du har fastnat på din livsväg, vill bli mer kreativ eller längtar efter att resa i dig själv, då är jag rätt person att vända sig till.


Livets natur är växande, så glöm inte bort att Du är viktig och kom ihåg att kärleksfullt omfamna dig själv.


Varmt välkommen att höra av dig!

Anna

Mina intressen

1.

Mental hälsa


När du tittar dig i spegeln, vem är det du ser? Ditt sanna jag eller den som andra har bestämt att du ska vara?


Människans natur har länge fascinerat mig och det finns mycket att utforska inom detta område. Vi i väst är fostrade i att lyssna till logik och glömmer ibland bort att vi  är mer komplexa än så.


Jag tänker att en del av vår ohälsa ligger i att vi har identifierat oss med den bilden som omgivningen förväntar sig. Resan till att bli hel handlar om att våga möta sig själv och sitt autentiska uttryck.


2.

Människa med själ


Själens sanna natur kan upplevas när vi vågar att släppa kontrollen och bara vara. Det har inget med prestation att göra, utan handlar snarare om att vara i sitt sanna flöde.


En utmaning för mig har varit att hitta balansen mellan intellekt & intuition. För att verkligligen kliva in i mitt flöde har jag valt att utforska Vedic Art som konstform.

Där handlar det om ett kravlöst sätt att uttrycka sig på målarduken.


Som gåva till mig själv

och för att få vara i själens landskap så åker jag till Öland och målar, med likasinnade och där kreativiteten kan flöda fritt.


Kanske är detta något för dig?


Vedic Art>

3.

Andlig utveckling


För mig handlar andlighet om ett existentiell sätt att se på vår tillvaro, den hänger inte ihop med någon religion. Snarare om de erfarenheter som jag själv har upplevt och som inte kan förklaras på något rationellt sätt.


Jag upplever fortsatt att ju mer jag accepterar hur jag erfar livet och inte försöker bortförklara eller blunda för de signaler jag får till mig, desto starkare kontakt får jag med det som är större än mig själv.


Kanske har du själv erfarenheter som du försöker förstå någonting om? Du är inte ensam, vänd dig till mig eller någon som du känner dig trygg med.


unsplash